Kontakt Benny's Flytteservice


  BENNY’S FLYTTESERVICE

  Effektiv privatflytning – flytning for private i hele Danmark

  Det er faktisk ikke så dyrt at benytte flyttemænd, som mange måske tror – i hvert fald ikke, hvis man vælger at benytte sig af Benny’s Flytteservice.

  Jeg udfører privatflytning og tilbyder hjælp til flytning til privatpersoner i og omkring Roskilde, Ringsted, Holbæk og resten af Sjælland, samt resten af Danmark.

  Ved fornuftig pakning og god planlægning kan en privat flytning overstås ganske hurtigt og effektivt, og tilmed rimeligt billigt, hvis man tager andre udgifter i forbindelse med en flytning i betragtning.

  Hurtig flytning udført af professionelle flyttemænd

  Jeg bestræber mig på at udføre din flytteopgave hurtigt, effektivt og billigt, men først og fremmest på en sikker og forsvarlig facon.

  Jeg går ikke på kompromis med tid og sted. Vi tager primært hensyn til bohavet, så det kommer sikkert og uskadt frem til din nye adresse.

  Hvad koster en flytning?

  Prisen på en flytning afhænger af mange ting, såsom hvad og hvor meget, der skal flyttes og hvor det skal flyttes fra og til.

  Vores pris afhænger også af om vi skal stå for alt ved flytningen, f.eks. nedpakning eller om jeg blot skal flytte møbler, allerede pakkede kasser osv. Vil du gerne have en konkret pris på din privatflytning?

  Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

  24 timers
  døgnvagt

  Flyttegods
  altid forsikret

  Mere end
  25 års erfaring

  Vi flytter i
  hele Danmark

  Det siger vores kunder

  Privatflytning

  Kontakt os i dag

  Skal du flytte, og har du brug for professionel flyttehjælp, så kan du altid kontakte os hos Benny’s Flytteservice. Vi har nemlig åbent hele døgnet rundt, og vi kan også tilbyde flytning på alle tider af døgnet.

  Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig eller vil du have et tilbud på din privatflytning, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 5918 8888 / (+45) 4015 0880. Du kan også skrive til vores e-mail power@paradis.dk, hvis du foretrækker det.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button