Kontakt Benny's Flytteservice


  BENNY’S FLYTTESERVICE

  Erhvervsflytning alle ugens dage samt helligdage i hele Danmark

  Hos Benny’s Flytteservice på Midtsjælland, bestræber jeg mig på, ikke at besværliggøre tingene mere end højst nødvendigt.

  Blandt andet derfor tilbyder jeg også erhvervsflytning på lørdage, søndage og helligdage, hvilket i de flestes tilfælde betyder mindst mulig indgriben i virksomhedens fortsatte drift.

  Jeg tilbyder erhvervsflytning til en fordelagtig pris for virksomheder i Roskilde, Holbæk, Ringsted og resten af Sjælland samt hele Danmark.

  Jeg har selvfølgelig en transportforsikring, så du kan være sikker på, at virksomhedens møbler og anden inventar er forsikret under flytningen.

  Jeg har desuden døgnvagt, hvilket betyder, at jeg kan kontaktes døgnet rundt, ligesom jeg også foretager virksomhedsflytning alle tider af døgnet.

  Når virksomheden skal flytte

  Går du og din virksomhed med flytteplaner, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

  Så skal jeg nok være behjælpelige med at finde den bedst mulige løsning på firmaflytning, for netop din virksomhed. Tingene er jo reelt ikke mere besværlige, end man, mange gange selv, gør dem til.

  24 timers
  døgnvagt

  Flyttegods
  altid forsikret

  Mere end
  25 års erfaring

  Vi flytter i
  hele Danmark

  Det siger vores kunder

  Erhvervsflytning

  Kontakt os i dag

  Har du brug for en professionel erhvervsflytning, kan du ringe til os hele døgnet rundt på døgnvagtens telefon (+45) 5918 8888 / (+45) 4015 0880. Du kan også skrive til vores e-mail power@paradis.dk, hvis du foretrækker det.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button