Erhvervsflytning

Erhvervsflytning alle ugens dage samt helligdage i hele Danmark

Hos Benny’s Flytteservice på Midtsjælland, bestræber jeg mig på, ikke at besværliggøre tingene mere end højst nødvendigt.

Blandt andet derfor tilbyder jeg også erhvervsflytning på lørdage, søndage og helligdage, hvilket i de flestes tilfælde betyder mindst mulig indgriben i virksomhedens fortsatte drift.

Jeg tilbyder erhvervsflytning til en fordelagtig pris for virksomheder i Roskilde, Holbæk, Ringsted og resten af Sjælland samt hele Danmark.

Jeg har selvfølgelig en transportforsikring, så du kan være sikker på, at virksomhedens møbler og anden inventar er forsikret under flytningen.

Jeg har desuden døgnvagt, hvilket betyder, at jeg kan kontaktes døgnet rundt, ligesom jeg også foretager virksomhedsflytning alle tider af døgnet.

Når virksomheden skal flytte

Går du og din virksomhed med flytteplaner, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Så skal jeg nok være behjælpelige med at finde den bedst mulige løsning på firmaflytning, for netop din virksomhed. Tingene er jo reelt ikke mere besværlige, end man, mange gange selv, gør dem til.

Flyttemand smiler ved Klaverflytning

Kontakt os omkring din erhvervsflytning

Har du brug for en professionel erhvervsflytning, kan du ringe til os hele døgnet rundt på døgnvagtens telefon (+45) 4015 0880 eller inden for normal åbningstid på telefon (+45) 5918 8888. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning.

Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail power@paradis.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

(+45) 5918 8888
power@paradis.dk