Kontakt Benny's Flytteservice


  BENNY’S FLYTTESERVICE

  Flytning af klaver, flygel, piano og orgel​

  Jeg har over 25 års erfaring med klaverflytning, og derfor kan du hos Benny’s Flytteservice være sikker på, at du får fragtet og leveret dit klaver på en sikker og skånsom måde.

  Du kan trygt overlade enhver klaverflytning til mig. Jeg tilbyder desuden alle former for flytning af klaver, samt flytning af flygel, piano, pianette, orgel og lignende instrumenter.

  Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med klaverflytning eller flytning af andre store instrumenter.

  Professionel klaverflytning har fordele

  Det er ikke så dyrt at benytte en flyttemand til flytning af klaver, selvom mange tror det modsatte. Dertil kommer, at man nemt skader klaver, interiør og mandskab, hvis man ikke er professionel.

  Forsikring og opbevaring

  Alt er forsikret ved transportflytning af klaverer og indbo. Jeg tilbyder endvidere møbelopbevaring, herunder klaveropbevaring, hvis I af den ene eller anden årsag ikke har plads til jeres klaver eller flygel i en kortere eller længere periode.

  Samtidig lægger jeg vægt på, at flytning af klaver skal gennemføres hurtigt og effektivt. Jeg går heller ikke på kompromis med tid og sted, og mit fokus er altid, at indboet kommer sikkert og uskadt frem, ved klavertransport og andet flyttegods.

  Hvad koster klaverflytning?

  Når prisen for en klaverflytning skal beregnes, er der typisk mange forhold, som spiller ind. Ved flytning af klaver tages der både højde for faktorer såsom størrelse, adgangsforhold og afstand, og jeg vil derfor hellere end gerne høre så meget om din opgave, som muligt. På den måde har jeg, med min store erfaring med klaverflytning, mulighed for at udarbejde et realistisk og uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på klaverflytning og transport af klaver for dig.

  24 timers
  døgnvagt

  Flyttegods
  altid forsikret

  Mere end
  25 års erfaring

  Vi flytter i
  hele Danmark

  Det siger vores kunder

  Få et helt uforpligtende tilbud på flytning af klaver

  Kontakt os i dag

  Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med en flytning af dit klaver, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi har døgnvagt, så du kan altid ringe på mobiltelefon (+45) 4015 0880 eller på telefon (+45) 5918 8888 for at få en drøftelse af klavertransport og pris. Du kan naturligvis også altid skrive til os på power@paradis.dk.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button