Møbelopbevaring

Møbelopbevaring – lad os opbevare dine møbler

Skal du flytte til en mindre bolig, og har du ikke plads til alle dine møbler, tilbyder jeg møbelopbevaring i forbindelse med din flytning.

Opbevaring af møbler og indbo

jeg kan opbevare hele dit bo, hvis der er behov for det, eller det kan være enkelte møbler der skal opbevares, mens du er i gang med, at flytte til en ny bolig.

Benny’s Flytteservice er beliggende i Ugerløse, men jeg står gerne for møbelopbevaring for kunder i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Slagelse og resten af Sjælland.

Husk at det også er muligt at låne mine solide flyttekasser gratis, ved privatflytning eller erhvervsflytning. Jeg tager dog en fast pris på levering og afhentning af flyttekasserne.

Flyttefirma på Sjælland

Kontakt os og hør mere om vores møbelopbevaring

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for opbevaring af møbler, i forbindelse med din flytteopgave, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for møbelopbevaring og hvordan vi står opbevaring af møbler.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 5918 8888 / (+45) 4015 0880, eller du kan skrive til vores e-mail power@paradis.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse, eller en pris på møbelopbevaring.

(+45) 5918 8888
power@paradis.dk